3 Ocak 2015 Cumartesi

YANAKLAR YENİ YILDA DA RENKLİ !!!


2015 'in ilk  yazısıyla herkese merhaba ve mutlu yıllar.Yeni yılda yağan karla üşüyen yüzlerimizi görünce aklıma bu yılın ilk yazısına The Balm'ın Long Wearing Blush (swiss dot) allığı ile başlamak geldi .


Bu ürünü dener denemez rengine bayıldım desem  abartmış olmam.Yanaklara acayip bir belirginlik sağlarken rengi her tene müthiş uyum sağlıyor.Hani bir parfüm her tende farklı durur misali  bu allık da kendi tonunu teninizle harmanlıyor.Swiss dot rengi pembe-şeftali karışımı bir renk .Her ne kadar  her yerde  bu serinin bu rengi  şeftali diye geçse de bence içinde epeyce pembelik barındırıyor.


Resimde de gördüğünüz gibi bence ne şeftali  ne pembe tam  bir harman:)Ürünün yapısına bakacak olursak pigmentasyon çok iyi ve renk çok canlı.Benim sevdiğim bir  özelliği ise ışıltılı,sedefli ya da parlak olmayışı.Ayrıca uzun süre dayanıyor.Tam olarak  yüzünüzü yıkamazsanız nerdeyse tüm gün allığınız  yüzünüzde belli olacaktır.


Bu allığı Real Techniques Buffing Brush ile uyguluyorum.Yalnız dikkat etmeniz gereken  şey allığın rengi o kadar yoğun ki fırçayı çok hafif değdirmeniz gerekiyor yoksa  çok fazla renk yüzünüze  bulaşabilir.



Bu allık gerçekten aradığım allık oldu.Hem kullanıı kolay hem kalıcı hem de dağılmıyor.Long lasting serisinin 6 tane farklı rengi  var .Hatta bunlardan  pinstripe Nars - Sin  allığa muadil olarak görülüyor.Elmacık kemiklerinizden saç diplerinize  doğru azıcık uyguladığınız bu allık gün boyu fresh  görünmenizi  sağlayacaktır.
Bu allığı  gratis mağazalarında çok uygun fiyata bulabilirsiniz.Hatta meşhur gratis indirimlerinde 19 tl 'ye  satın alabilirsiniz.


                                                                                




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder