6 Aralık 2014 Cumartesi

Biz de 2015 istek listesi yaptik :)

Yıl sonu yaklastikca hemen hemen tüm bloggerlar'ın kendilerine 2015 yılı için wishlist yaptığını farketmişsinizdir . E biz de ne zaman bir araya gelsek muhabbetimiz hep şunu da alalım,bunu da istiyorum,şu çok güzel..vs şeklinde olduğu için düşündük taşındık biz neden bir wish list yapmıyoruz ki dedik ve bu listeyi hazırladık.Listemiz şöyle ;

1-Chanel Poudre Universelle Libre - Doğal bitişli Pudra : Bu pudradan tüm kadınların sahip olması gereken makyaj ürünü olarak bahsediliyor.Hatta o kadar övülmüş ki resmen yüzünüze bir güzellik katıyormuş .Gerçi zaten Chanel'in kendi iddiasına göre de içeriğinde fotoğraflarda güzel çıkmanızı sağlayan pigmentler varmış .Artık ben de deneyip görmek istiyorum,bakalım artık ne zaman almak nasip olur bilemiyorum.Kendisini Sephora ve Sevil'lerde bulabilirsiniz.Fiyatı 120 TL civarı .







2-NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer - NARS Renkli Nemlendirici : Uzun zamandır fondöten kullanmadan,cildimi maskelemeden nasıl kusursuz bir cilt elde ederim,bunun arayışındaydım.Yüzümde var gibi yok gibi olsun,hafif parlaklık canlılık katsın diye diye sonunda bu nemlendiriciyi buldum. Bulmaz olaydım.Gördüğüm günden beri aklımda.Chanel pudra'dan önce bunu almak istiyorum.Şurada fiyatı 115 TL ve resmen bana oradan el sallıyor.


3-NARS Radiant Creamy Concealer - NARS Krem Kapatıcı :İstediğim pudrayı buldum,renkli nemlendiriciyi buldum şimdi tek eksiğim iyi bir kapatıcı derken Lily Pebbles'ın bunu kullanıp bol bol övdüğünü gördüm,internetten  de araştırdım ve bu kapatıcıyı almaya karar verdim. Hem çok doğal duruyor hem de kullanıcılarına göre cildi kurutup kabuk kabuk durmuyormuş. Kapatıcıların genelde en çok şikayet edilen yönü de bence kuru kuru durması.Bunu bir deneyip kendim için bakmak istiyorum. Fiyatı Makyaj Trendi sitesinde 75 TL.En kısa zamanda alınacak.




4-First Aid Beauty Facial Radiance Pads - Cilt Aydınlatıcı ıslak pomatlar ; Kış gelince benim cildim de resmen soluyor.Parlaklığını yitiriyor. First Aid'in Radiance serisinden memnun olan bir çok blogger gördüm.Ben de bu pomatlardan almak istiyorum.Türkiye'de maalesef yok. Beauty Bay 'den almaya cesaret edebilirsem yakın zamanda almak istiyorum .








5-Chanel Bronzer: Gerçekten de sürüldüğü andan itibaren hoş bir ifade katan bu ürün yeni yılda almayı planladıklarım arasında çünkü hem kontur uygulamalarında hem allık olarak kullanabileceğim müthiş bir ürün .Üstelik her  zaman kalite kokmakta fayda var.Ne zaman alcam ben de bilmiyorum ama sephora'ya gidersem almayı düşünüyorum...








6-Estee Lauder Revitalizing Supreme CC Krem:Bu krem gerçekten de söylendiği gibi akıllı ama bu yıl cildime o kadar farklı bakımlar uyguladım ki kullandıklarım boşa gitmesin diye beklemek  zorunda kaldım .Bu yıl artık komple bakıma ihtiyacım var .Bu ürünü ballandıra ballandıra anlatan  arkadaşlarıma sonunda aldığımı söylemek istiyorum.Boyner mağazalarında ürünü 180 tl gibi bir fiyata alabiliyorsunuz.





7.Lancome Star Bronzer Pinceau Magique:Bu ürünü almakla almamak arasında çok kaldım ama  sevgili blogger arkadaşlarımın yorumlarında sıkça övgü dolu yorumlarına rastlayınca yeni yılda alacaklarım arasına  şimdiden girdi.Bu ürünün eclat dore rengini istiyorum.Altındaki düğmeye basınca yeteri miktarda ışıltıyı yüzünüze ve vücüdunuza uygulayabiliyorsunuz.Ürünü yine boyner mağazalarında 109 tl ye bulabilirsiniz.















8 Make Up For ever Artist palette:Bu paleti görür görmez vuruldum.Çünkü bu tonlarda ışıltılı makyajı gece dışarı  çıkarken kullanmayı çok seviyorum.Ayrıca renkleri çok yoğun ve sürülmesi çok rahat.Müthiş çarpıcı bir etki bırakıyor.Tabi yine sephora mağazalarında olduğu için bir türlü gidip alamadım.Fiyatı $42

civarı.Almak için sabırsızlanıyorum..










9-Sephora Chroma Color Eye Palette :Ben bu ürünü henüz yeni keşfettim ne zamandır var ya da var mıydı  emin değilim ama  gerçekten  makyaj yapma isteğimi arttıran bir ürün.İki bölümden oluşuyor 52 tane far ve 12 göz kalemi.İhtiyacım olan her şeyi rahatlıkla tek  yerde bulabilirim.Ürün $65 civarında.









10-Bobbie Brown Warm Eye Palette:Kahvenin en güzel tonları burda buluşmuş sanki.Aklıma çok sevdiğim kahveyi getiriyor.Hiç yanımdan ayırmak istemem.2 tanesi ışıltılı diğerleri ise mat gündüz makyajını geceye hemen çevirebilirsiniz.Ayrıca fırçası da mükemmel ekstra  fırça kullanmanıza gerek yok.Fiyatı $48 civarında yine sephora'larda





Selda & Nurbanu



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder